Welkom op onze website, u kunt hier inloggen of een nieuwe account hier registreren.
Online bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt, wij blijven telefonische, per email en online beschikbaar. Afhalingen zijn niet mogelijk tot nader bericht (covid19).

HP printers - Printers met dynamische beveiliging

Producten in deze promotie:


HP printers zijn ontworpen voor het gebruik van originele HP inkt- en tonercartridges. HP heeft een proces voor de verificatie van inktcartridges, zoals gebruikelijk in de printerbusiness. Bij bepaalde HP printers omvat dit verificatieproces dynamische beveiligingsmaatregelen. Dynamische beveiliging berust op de mogelijkheid van de printer om te communiceren met de veiligheidschips of het elektronische circuit op de cartridges. HP gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om de kwaliteit van onze klantervaring te beschermen, de integriteit van onze afdruksystemen te behouden en ons intellectueel eigendom te beschermen.

Dynamische beveiliging

Printers die zijn uitgerust met dynamische beveiliging zij ontworpen om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP chips of elektronische circuits van HP hebben. De printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren met chips die niet van HP zijn, die aangepaste elektronische circuits hebben of circuits die niet van HP zijn.* Originele HP cartridges die de originele HP chip of elektronische circuits behouden, maken het opnieuw vullen, hergebruiken of opnieuw vervaardigen van de cartridge mogelijk en worden niet beïnvloed door dynamische beveiliging.

Firmware-updates die regelmatig via internet worden geleverd, behouden de effectiviteit van de dynamische beveiligingsmaatregelen. Updates kunnen de functionaliteit en functies van de printer verbeteren of uitbreiden, beschermen tegen veiligheidsdreigingen en andere doeleinden hebben. Deze updates kunnen ook cartridges blokkeren die chips gebruiken die niet van HP zijn, of die aangepaste circuits hebben of circuits die niet van HP zijn, zodat ze niet in de printer werken, inclusief cartridges die momenteel wel werken. De meeste HP printers kunnen geconfigureerd worden om updates automatisch te ontvangen, of via een melding waarin u kunt kiezen of u wilt bijwerken of niet. Raadpleeg de gebruikershandleiding of handleiding van uw printer om de instellingen voor de online firmware-update te configureren. U kunt handleidingen en andere documenten online vinden door te zoeken naar uw printer op https://support.hp.com/nl-nl/printer. Houd er rekening mee dat als u uw printer wilt aanmelden bij bepaalde HP programma's zoals Instant Ink of het gebruik van services zoals HP ePrint, de printer moet worden geconfigureerd zodat deze automatische online firmware-updates accepteert.

HP printers en originele HP cartridges leveren de beste kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid. Wanneer de cartridges gekloond of namaak zijn, wordt de klant blootgesteld aan kwaliteits- en potentiële veiligheidsrisico's die de klantervaring in het gedrang brengen.

Houd er rekening mee dat, hoewel het gebruik van een niet-HP-cartridge de beperkte garantie van HP of een ondersteuningscontract van HP voor de printer niet ongeldig maakt, een defecte printer of printkop of schade die is toe te schrijven aan het gebruik van een niet-HP-cartridge niet wordt gedekt door de beperkte garantie of een dergelijk ondersteuningscontract. Voor meer informatie over de HP beperkte garantie, gaat u naar https://www8.hp.com/us/en/privacy/limited_warranty.html.

*Chips die niet van HP zijn, of aangepaste elektronische circuits of elektronische circuits die niet van HP zijn worden niet geproduceerd of gevalideerd door HP. Als u een cartridge gebruikt die niet van HP is, controleer dan bij uw leverancier of uw cartridge een originele beveiligingschip van HP heeft of niet-aangepaste HP elektronica.

 

This web system is meant only for B2B visitors and users, all visitors and users will automatically be treated as B2B customers. All prices are excluding taxes. Prices can change without any prior notice. Prices are based on prepayment conditions and prices may vary for different payment conditions. Prices are only valid for online bookings. All trademarks, logos, specifications and webmaterial are property of their respective owners. The manufacturer reserves the right to change specification, packing, partnumber, etc. without prior notice. Datasheets, images and other product information may be provided by IceCat.biz. Trilands provides all this information on best effort and cannot be held responsible for any variation and/or errors in product details. All images are for information purpose only, they do not necessarly resemble the actual product.